Čorba koja daje energiju, dobra je za varenje, a brzo će biti gotova.
SASTOJCI:
- pileće meso
- 1 veza zeleni
- 1 glavica crnog luka
- 1 žumance
- 1 kašika brašna
- 1 dl pavlake
- malo soka od lumuna
- mlevena paprika
- so, peršun, biber
POSTUPAK :
Pileće meso iseći i naliti vodom. Dodati zelen i kuvati dok meso ne omekša. Ispržiti luk, dodati brašno, mlevenu papriku i zapržiti čorbu. Razmutiti žumance, limunov sok i pavlaku, pa uz neprekidno mešanje dolivati u čorbu. Posoliti i pobiberiti.
Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus