U ukusu jabuke jednako uživamo u svim godišnjim dobima. Način serviranja ovog zdravog voća može podstaći i one najizbirljivije da se odluče na zalogaj jabuke. Ukoliko planirate proslavu ili jednostavno želite da ulepšate svoju trpezu, pogledajte video i veoma brzo i lako napravite dekorativnog labuda od jabuke.
Potrebna vam je jabuka, nije važno koja vrsta, i jedan oštar nož.
Prvo odsecite deo koji će biti donji deo labuda, zatim napravite krila, i na kraju glavu. Uz malo strpljenja i veštine vaš sto će krasiti divan voćni labud.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus