Verovatno ste pripremali jelo ili salatu za koju vam je bilo potrebno više prepolovljenih čeri paradajza. Postupak sečenja paradajza može biti znatno brži ukoliko primenite naš savet.
Potrebna su vam dva poklopca od plastičnih kutija i oštar nož. Na jedan poklopac stavite čeri paradajz, preklopite drugim poklopcem i nožem jednim potezom isečete paradjziće zarobljene između poklopaca.
Ovaj način je brz, ali nije baš uredan, tako će vam više odgovarati ako paradajz dodajete varivu.
Pogledajte snimak i uživajte u sočnim jelima sa čeri paradajzom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus