Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trik kojim možete da omekšate pretvrde breskve

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Trik kojim možete da omekšate pretvrde breskve

 Izvor: Foto: Shutterstock

Breskve su mnogima omiljeno letnje voće, ali danas proizvođači i prodavci često ne čekaju da voće sazri, već kad dođemo kući shvatimo da smo kupili plodove koji samo što nam ne polome zube.

Da li ste znali da postoji potpuno prirodan trik da za samo sat vremena omekšate tvrde breskve?

Sve što vam treba jeste papirna kesa i jedna jabuka!

U kesu stavite breskve i jednu jabuku, pa lepo zatvorite da ne ulazi vazduh. Jabuke će brzo početi da ispuštaju etilen, prirodni gas koji ubrzava sazrevanje voća.

Za samo 60 minuta, vaše breske će biti mekane i neverovatno ukusne.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stil.kurir.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti