Ne morate bacati bajati hleb - primenite naše savete i ponovo uživajte u mekanim kriškama.
Postoji više načina da omekašte stvrdnuti hleb.
Prvi način je omekšavaje u rerni. Rernu zagrejte na 180 stepeni, a hleb umotajte u vlažnu krpu. Stavite umotan hleb u zagrejanu rernu na 5-10 minuta.
Hleb možete smekšati i u mikrotalasnoj rerni. Poprskajte ga vodom (nemjte natapati hleb) i uvijte u papirni ubrus. Zatim ga stavite u mikrotalasnu rernu uključenu na najveću jačinu oko 10 sekundi.
Na ove načine možete omekšati i druga peciva.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem