Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrijte koji je to tajni sastojak za savršeno pohovano meso

Otkrijte koji je to tajni sastojak za savršeno pohovano meso

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ne možete da napravite savršeno pohovano meso? Internet je prepun saveta, ali ponekad samo hrabro eksperimentisanje dovodi do najboljih rezultata. I zato smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohovanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mleku.

Kada pripremte piletinu ili ćuretinu, pre paniranja i soljenja, meso potopite u posudu s mlekom na barem pola sata. Mleko će omekšati meso, a kada ga ispečete, ono će biti sočnije i bogatije.

Takođe, odlična ideja je da u prezle dodate malo začina, parmezana ili susama. Odaberite samo jedan od predloženih dodataka. A ako želite stvarno hrskavo pohovano meso, deo prezli zamenite usitnjenim kukuruznim pahuljicama.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: gastro.24sata.hr

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti