Ne možete da napravite savršeno pohovano meso? Internet je prepun saveta, ali ponekad samo hrabro eksperimentisanje dovodi do najboljih rezultata. I zato smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohovanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mleku.
Kada pripremte piletinu ili ćuretinu, pre paniranja i soljenja, meso potopite u posudu s mlekom na barem pola sata. Mleko će omekšati meso, a kada ga ispečete, ono će biti sočnije i bogatije.
Takođe, odlična ideja je da u prezle dodate malo začina, parmezana ili susama. Odaberite samo jedan od predloženih dodataka. A ako želite stvarno hrskavo pohovano meso, deo prezli zamenite usitnjenim kukuruznim pahuljicama.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus