Ovo je vrlo jednostavan i delotvoran trik zbog kojg ćete imati veliku uštedu, jer se često dešava da bajat, stari hleb bacamo.
Dakle, stari hleb stavite pod mlaz vode iz česme, tek da se malo navlaži, a onda u zagrejanu retnu na oko 180 stepeni. Ostavite ga tako na par minuta.
Dobićete svež hleb sa hrskavom koricom.
Ukoliko je hleb načet, vodite računa da na tom delu ne dođe u dodir sa vodom jer vam trik neće uspeti.
Svakako, hleb uvek držite u papirnoj kesi da bi sačuvao svežinu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem