Evo šta ste do sada radili pogrešno!

Aluminijumska folija je obavezan element svake kuhinje i jedan od najčešće upotrebljavanih predmeta. Međutim ono što nas prilično iznervira oko njene upotrebe je samo kidanje - često nepravilno ili krivo. Ali šta ako vam kažemo da ste do sada nepravilno ovo radili?

Naime, jedna korisnica društvene mreže Tiktok pokazala je kako pravilno da otkinemo željeni komad folije. Kada kupite novu aluminijsku foliju, videćete da kutija u kojoj dolazi ima oštriju ivicu koja pomaže da se precizno otkine potrebna količina folije. Video je postao viralan i sakupio neverovatnih 1.000.000 pregleda na ovoj društvenoj mreži.

Ona prvo pokazuje staru metodu, a zatim ponovno kreće da izvlači tačnu dužinu folije koju želi da uzme. To radi preko oštrije ivice kutije, sve vreme motajući rolnu folije unazad i tako dobija tačno onoliko folije koliko je htela. Na snimku se vidi da je dobila jedno savršeno parče.

@6quence##Kitchenhacks♬ original sound - Aflik

Korisnici ove mreže oduševjeno su prihvatili ovaj savet. "Odmah sam to pokušao i deluje", "Ovo će mi promeniti život", "Kako to nikad pre nisam skontao", "Dakle, sve vreme sam to radila pogrešno", samo su neki od komentara.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: Lepa i srećna