Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kulinarski trikovi

Ovako još niste topili čokoladu

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Fen za kosu je upravo dobio novu ulogu.

Izvor: Profimedia/Shutterstock

Čokoladu uglavnom topimo na pari ili u mikrotalsanoj rerni. Međutim, ovaj omiljeni sastojak za poslastice možete otopiti i pomoću fena za kosu, piše food52.com

U posudu stavite izlomljenje komadiće čokolade i zagrevajte ih fenom. Neka vaš aparat za sušenje kose bude udaljen 20-25 centimetara od čokolade i uperen direktno u slasnu namirnicu.

Povremeno promešajte čokoladu i zagrevajte je dok se potpuno ne otopi i postane glatka masa. 

Pogledajte i Kako da otopite čokoladu

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti