Čokoladu uglavnom topimo na pari ili u mikrotalsanoj rerni. Međutim, ovaj omiljeni sastojak za poslastice možete otopiti i pomoću fena za kosu, piše food52.com
U posudu stavite izlomljenje komadiće čokolade i zagrevajte ih fenom. Neka vaš aparat za sušenje kose bude udaljen 20-25 centimetara od čokolade i uperen direktno u slasnu namirnicu.
Povremeno promešajte čokoladu i zagrevajte je dok se potpuno ne otopi i postane glatka masa.
Pogledajte i Kako da otopite čokoladu
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus