Ljubitelji čokolade, sledeća torta je kao stvorena za vas: u njen sastav ulaze čak tri vrste omiljene vam poslastice! 

Sastojci:

- 600 ml slatke pavlake

- 150 grama tamne čokolade

- 200 grama bele čokolade

- 200 grama mlečne čokolade

- jedna šolja mrvljenog keksa

- tri kašike putera

Priprema:

Rastopite tamnu čokoladu i umešajte 200 ml slatke pavlake. Stavite u frižider na oko sat vremena da se hladi.

U drugoj posudi rastopite belu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i stavite u frižider.

U trećoj posudi rastopite mlečnu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i takođe ohladite.

Pogledajte i 7 recepata za torte koje se ne peku

Podlogu za tortu pripremite tako što ćete pomešali zdrobljeni keks s maslacem. Složite na dno kalupa.

Kada su se smese s čokoladom ohladile izmiksajte ih i redom slažite u kalup. U smese možete staviti malo maskarponea da budu kremastije.

Prema želji završite sa šlagom i pospite orasima, keksom, čokoladnim mrvicama…

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa