Ljubitelji čokolade, sledeća torta je kao stvorena za vas: u njen sastav ulaze čak tri vrste omiljene vam poslastice!
Sastojci:
- 600 ml slatke pavlake
- 150 grama tamne čokolade
- 200 grama bele čokolade
- 200 grama mlečne čokolade
- jedna šolja mrvljenog keksa
- tri kašike putera
Priprema:
Rastopite tamnu čokoladu i umešajte 200 ml slatke pavlake. Stavite u frižider na oko sat vremena da se hladi.
U drugoj posudi rastopite belu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i stavite u frižider.
U trećoj posudi rastopite mlečnu čokoladu s 200 ml slatke pavlake i takođe ohladite.
Pogledajte i 7 recepata za torte koje se ne peku
Podlogu za tortu pripremite tako što ćete pomešali zdrobljeni keks s maslacem. Složite na dno kalupa.
Kada su se smese s čokoladom ohladile izmiksajte ih i redom slažite u kalup. U smese možete staviti malo maskarponea da budu kremastije.
Prema želji završite sa šlagom i pospite orasima, keksom, čokoladnim mrvicama…
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus