Predstavljamo vam recept za sočnu poslasticu koja se veoma brzo pravi, a naročito će se doapsti onima koji vole slatkiše s aromom kafe.
Tekst je preuzet sa sajta Yumama.
Potrebno je:
500-550 g keksa s maslacem
50 g kapućina u prahu (iz kesice)
2,5 dl mleka
3 jajeta
6 kašika šećera
5 dl slatke pavlake
Priprema:
Umutite dobro jaja sa šećerom, sipajte slatku pavlaku i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil.
Kapućino prašak prelijte vrućim mlekom.
Pogledajte i Brza torta sa bananama i keksom
Svaki keks umočite u kapućino i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa.
Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal.
Završite filom,a zatim tortu ukrasite po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Koliko tačno soli se stavlja u bure kada se kiseli kupus?
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća