4 trika kuvara za najukusniju kajganu

Uz ove trikove, vaša kajgana će biti zaista kao da su je pravili u najboljem restoranu!

Shutterstock

Isprobajte ova 4 trika kako biste dobili pravu, sočnu kajganu! Da biste dobili savršenu kajganu, morate znati da su nijanse u pitanju. Možda će vam biti interesantan i kulinarski savet - zašto ne treba da dodajete mleko u omlet.

Jaja nisu samo doručak, već i izbalansirano jelo koje savršeno utažuje glad i dobro je za zdravlje. Ali ne znaju svi kako da ih pravilno kuvaju ili peku.

4 trika za savršenu kajganu:

1. Svežina jaja

Obratite pažnju ne na datum pakovanja, već na datum proizvodnje. Izaberite jaja koja nisu starija od 3-4 nedelje.

2. Pravo ulje

Bolje je odustati od suncokretovog ulja. Koristite kikiriki, susamovo ili maslinovo ulje. Pogodno je i ulje semena grožđa.

3. Ne štedite ulje

Dodajte dovoljno ulja da umućena jaja ne zagore. Pre serviranja uklonite višak ulja papirnim ubrusom.

4. Priprema

Okrenite umućena jaja. Ovo će pomoći da se ravnomerno isprže. Takođe, nemojte previše zagrevati tiganj. Bolje je kuvati na minimalnoj vatri.

Pročitajte i DA LI ZNATE ČIME MOŽETE DA ZAMENITE JAJA U SMESI ZA PALAČINKE

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Kajgana iz rerne  TikTok/fooddolls

StvarUkusa/L.S.