Dragi naši kulinari, pred vama je sajt Stvarukusa.rs u novom izdanju. U želji da vam olakšamo pronalaženje recepata, otkrivanje kulinarskih trikova, brzo spremanje slaniša i slatkiša i drugih poslastica, promenili smo sajt tako da bude pregledniji, jednostavniji i brži za upotrebu.

Pored preglednijeg dizajna i bržeg učitavanja sadržaja na celom sajtu, koji će vam omogućiti lakšu pripremu jela po našim receptima, donosimo i mnogo drugih novina kako bismo vam pomogli da se što bolje snađete u kuhinji. Moći ćete da pronađete najpoznatija jela iz celog sveta, recepte za supe, čorbe, predjela, salate, peciva, glavna jela, deserte i još mnogo ukusnih zalogaja. Tu su naravno i saveti za brze, jeftine, ukusne obroke i svi drugi vama omiljeni sadržaji.

Pored recepata naših baka, domaćih poslastica, kulinarskih trikova, saveta za zdravu ishranu, sada na našem sajtu možete pronaći i recepte za negu i lepotu od prirodnih sastojaka i sastojaka koji se nalaze u svakoj kuhinji.

Nova kategorija „Dečiji meni“ donosi mnoštvo inspiracija za pripremu obroka za najmlađe.

Kako je sezona pripremanja zimnice u punom jeku izdvojili smo vam recepte, savete i trikove za najbolju zimnicu po receptima vaših baka.

Novi Stvarukusa.rs donosi recepte i savete šta da jedete i kako da pripremate hranu kada ste na dijeti, ali i kako da namirnice iz kuhinje koristite u službi zdravlja.

Sve to i dalje na naš prepoznatljiv jednostavan i brz način koji vam štedi vreme u kuhinji. U svakom trenutku rešićemo vašu svakodnevnu dilemu: "Šta da kuvam danas?"

Dragi naši kulinari, pratite nas na društvenim mrežama, pišite nam kako vam se dopada novi izgled sajta, koliko su vam korisni novi sadržaji, i šta biste voleli još da pročitate. Očekujemo naravno i vaše svakodnevne komentare na recepte.

Ukoliko imate recept ili kulinarski trik koji biste rado podelili sa nama, pišite nam rado ćemo ga objaviti.

Naša adresa je: redakcija@stvarukusa.rs

Osetite zadovoljstvo kuvanja!

Uživajte uz novi Stvarukusa.rs