Što se sarme tiče, ona je još uvek aktuelan obrok, mada neće jenjavati ni tokom toplijih dana kada budu popularne one od zelja. A pitice... Eh, one su hit u svako doba godine, što slatke, što slane. A kako da ubrzate proces pripreme kad ste ultragladni ili kad gosti samo što nisu stigli? Bićete oduševljeni ovim trikom – pogledajte ga OVDE!

Stvarčica u koju se kunu oni koji dosta vremena provode u kihinji jeste neponovljivo sjajan aparat zvani DOLMER! Šta on radi?

- Rola sarme, pitice i meze brže nego što ste to do sada radili ručno,

- Sve što savijete će biti jednake veličine, a to je naročito važno ako se na primer bavite keteringom.

A kako se on koristi?

1. Stavite list ili koru za pitu na kraj platnenog dela spravice

2. Na list stavite punjenje za sarmu/pitu koje ste pripremili

3. Prevučete na suprotnu stranu

Bićete oduševljeni lakoćom korišćenja, efikasnošću i time što vizuelno sve izgleda fantastično! Pogledajte video u nastavku:

GDE možete da kupite dolmer? Danas je OVDE na VELIKOM SNIŽENJUza samo890 rsd, a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999.

Osim što je dobro da ga i sami imate u kući, vrlo je interesantan i kao poklon, naročito onima koji vole da provode dosta vremena u kuhinji i koji uvek imaju neke nove ideje kada je u pitanju hrana, bilo da je u pitanju njen ukus, bilo dekoracija. Možda budu imali još neke kreativne ideje kojih se mi nismo setili.

GENIJALAN TRIK: Kako da najlakše i najbrže savijete sarmu i urolate slatke/slane pitice?
Foto: Promo dolmer-tekst-5

Poručite ga OVDE po AKCIJSKOJ ceni za samo 890 rsd, a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999.