Za ljude snažnog karaktera i izraženog osećaja za gastronomiju, za one sa istančanim i prefinjenim ukusom, koji se ne boje da uživaju u svakom trenutku i za one koji paze na detalje jer je to ono što krasi suštinu – njima je posvećeno Kronenbourg 1664 Blanc pivo.

Ljubitelji ovog pića prepoznaju sinergiju specifičnih elemenata ukusa koji dominiraju tokom svakog gutljaja. Sastojci kao što su ječmeni slad, pšenica i ekstrakt strisselspalt hmelja preovlađuju skladnom i odmerenom dinamikom. Tu se nalazi i aroma karamele, narandžine kore i korijandera, koje su na potpuno unikatan način ukrasile Kronenbourg 1664 Blanc pivo. Ovaj osvežavajući ukus tradicije, spojenog sa prirodnim francuskim šikom inspirisaće vas da ga probate u različitim varijantama.

Plodovi mora, riba i belo meso biće odličan duo uz ovaj nadasve karakteristični napitak. Kako biste potpuno uravnotežili lepotu gastronomije, poznavaoci Blanc piva obavezno preporučuju kao dodatak hrskavo povrće, ne zaboravljajući serviranje voćnih poslastica na kraju.

Prodorna citrusna nota čuvenog Blanc pšeničnog piva neodoljivo podseća na zanosan portret piknika u jednom od najromantičnijih gradova u Francuskoj gde se osećate kao da se nalazite u filmu u kom je glavna uloga vaša. S obzirom da leto još uvek traje, u saradnji sa Kronenbourg 1664 Blanc, predivna Tamara Ćosić, poznata i kao Lepa svaki dan, otkriće vam tajnu savršenog šik piknika. Šta je to Tamara pripremila kako bi se osvežila tokom leta moći ćete da pogledate uskoro na Blanc zvaničnom YouTube kanalu.

U avgustu mesecu u svakoj novoj nedelji imaćete prilike da vidite i druge poznate ličnosti koje su nam otkrile uz koje specijalitete koriste Kronenbourg 1664 Blanc kao nezaobilazni dodatak bez kog se ne može. Kroz sve četiri epizode vodiće vas glumac Luka Raco, koji će vam predstaviti potpuno različite karakteristike ovog pića, dok je na vama da otvorite napitak i da se prepustite.

Da se savršeno slaže sa brojnim jelima iz svetske kuhinje i očaravajuće upotpunjuje ukuse stvarajući harmoniju za svako naše čulo, primetili su i mnogi koji su pripremali večeru za svoje prijatelje. A šta je to od sastojaka odabrao naš glumac Ivan Mihailović za organizaciju gastro večere za svoje prijatelje i kakav je bio u ulozi domaćina, imaćete prilike da pogledate na Blanc zvaničnom YouTube kanalu.

Ukoliko organizujete bioskopsko veče, još jedan specijalni gost ovog serijala, Marela Aćimović, osnivačica bloga Marina Enterijernica, pomoći će vam u tome sa njenim savetima.

I za kraj, kako je ovo pivo probudilo čula glumca Bojana Perića i insprisalo ga da organizuje boys night u potpuno drugačijem stilu, videćete u poslednjoj nedelji avgusta. Pored nezaobilaznog momenta igrica i neizostavnog Blanc piva, otkriće vam kojim je specijalitetom savršeno zapečatio ovo veče.

Sjedinjavam sa senzacijom ukusa svetskih delikatesa stvarajući savršenu harmoniju za sva čula, jedno je sigurno - Kronenbourg 1664 Blanc je pivo koje će zasigurno probuditi sva čula i svaki događaj podići na viši nivo.

Blanc- Stvar ukusa 2
Promo