Konačno ćete moći da budete sigurni da će svako jelo ili poslastica koju pravite uspeti, jer više ništa nećete morati da spremate otprilike. Ne morate više ni da merite šoljama, čašama, da dodatno prljate sudove, jer sada sve to možete uraditi kašikom, i to ne običnom, već sa vagicom – pogledajte je OVDE.

Nešto novo, nešto fantastično! Kašika kojom samo jednostavno zahvatite željeni sastojak, bilo da je u pitanju brašno, voda, šećer ili nešto drugo, i ona vam pokaže koliko je to teško. Tako ćete uvek biti precizni prilikom pripreme nekog jela. Uvek ćete moći da pratite tačno određenu proceduru i gramažu i nikad se nećete pitati „A šta da poslužim ako ne uspe?“ ili „Šta ako ne bude ukusno isto kao prošlog puta?“

Ono što je genijalno kod ove kašike je što možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi, a displej može izraziti količinu u čak 4 jedinice mere.

Ne čekajte, poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Digitalna kasika1
Promo 

Ova kašika će vam uštedeti i vreme i energiju do sada trošenu na pranje dodatnih sudova u kojima biste merili na običnoj vagici ili šolja i čaša kojima biste merili sastojke. Samo skinete vrh i operete ga pod vodom (bez kvašenja dela koji ulazi u dršku).

Može da izmeri do 500g. Njom možete meriti čak i tečnost jednako precizno kao praškaste i čvrste sastojke.

Ne čekajte, poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.