Koliko ste puta izgovorili - "Želim da spremim nešto zdravo i ukusno za celu porodicu, ali nemam vremena." Ako ste se pronašli, potpuno vas razumemo. Ponekad je teško odgovoriti na sve obaveze, a pronaći vreme i inspiraciju za pripremu kvalitetnog doručka ili užine bogatog ukusa. Posebno ako volite slatko, a želite da izbegnete rafinisani šećer, što zbog zdravlja, kao i figure, izbor postaje sužen.

Mama hrani dete
Shutterstock 

Kada treniramo, treba nam energija, jede nam se nešto slatko. Dok smo na poslu, potrebna nam je brza užina, ali ona koja će naše telo nahraniti hranljivim sastojcima. Veče je idealno za užine, ali tada treba pažljivo birati šta jedemo kako ne bismo opteretili organizam teškom hranom, nabacili kilograme i kako bismo lepše spavali.

Kaša
Promo 

U svim ovim dilemama može vam pomoći jedna zdrava i kvalitetna žitarica OVAS. Već godinama se izdvaja kao jedna od vodećih namirnica za dobar rad probave, mršavljenje, metabolizam, zdravlje srca, po broju vlakana, vitamina i minerala. Međutim, za pripremu domaće ovsene kaše, potrebne su nam ideje kako da kombinujemo ukuse, ali nam je potrebno i vreme - da iseckamo voće, izrendamo čokoladu, skuvamo pahuljice, sjedinimo ih sa ostalim sastojcima, a mnogi se žale da im i nakon detaljne pripreme pahuljice budu suve i krute.

Devojka radi jogu
Shutterstock 

Više ne morate trošiti vreme za šporetom i sami praviti deserte, kaše i užine od ovasa. Sada do vas stiže ZAČAS OVAS! Boom Box je brend ovsenih proizvoda koji predstavlja zdravu ishranu u novom ruhu. Kada jednom probate, shvatićete da zdrava ishrana nije komplikovana, ne oduzima sate planiranja i pripreme, nije skupa, već može biti ukusna i neodoljiva. Bez dodatog šećera, sa puno vlakana, bez veštačkih aroma i boja, BOOM BOX je odličan izbor kada želite nešto brzo, lako, slatko i zdravo.

Kaše
Promo 

Pored ovsenih kaša raznovrsnih ukusa za čiju pripremu vam je potrebno samo par minuta, BOOM BOX nudi i hrskave granole. Ako ne znate šta za doručak, BOOM BOX granole mogu pozitivno iznenaditi vaše čulo ukusa. Kada vam se nešto gricka, tu je BOOM BOX zobeni i ovseni keks.

Devojka jede ovsene
Shutterstock 

Tokom posta mnogima najviše nedostaje mleko, ali sa BOOM BOX ovsenim mlekom sa paletom raznih ukusa i aroma, svaka šoljica mleka biće savršen ritual pred spavanje ili hranljiv i ukusan dodataka obroku. Sjajna vest za vegane je i to što su svi BOOM BOX proizvodi biljnog porekla - možete ih konzumirati sa zadovoljstvom, sigurni da svom telu dajete nešto hranljivo i sjajno.

BOOM BOX će sigurno osvojiti i vašu porodicu - probajte ga već danas!

oat barista
Promo