Kako biste uvek bili sigurni da će jelo biti jednako ukusno kao poslednjeg puta kada je „ispalo“ sjajno, treba vam vagica koja neće zauzeti pola radnog dela i sa kojom nećete prljati još gomilu posuda. Pogledajte kašiku koja je istovremeno i vaga OVDE.

Ovo je najlakši način da izmerite sastojke za pripremu jela: kašika koja u sebi ima vagicu i displej na kom se količina može prikazati u čak 4 jedinice mere.

Kako se koristi? Samo zahvatite određeni sastojak i vidite treba li još da dodate ili oduzmete.

Koja je njena prednost u odnosu na obične vagice? Ne prljate kašike, čaše, šolje u kojima merite i plus može da stane bilo gde a da ne zauzme mnogo mesta.

Možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili slatkiš moći da napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše svidelo.

***Ova kašika može da se kupi ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Kašika1.jpg
Promo 

Jako lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

***Poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***