Čajna, budimska, fruštuk, kulen, vojvođanska... Dobro su i široooko poznati svi ovi Neoplanta delikatesi, ali, da li ste ikada poželeli da sami napravite kobasicu, po receptu koji ste upravo vi osmislili? Za one prave gurmane, Neoplanta je napravila fenomenalnu igru u kojoj mogu uživati svi ljubitelji kvalitetnih i ukusnih zalogaja.

Reveal-IG-app.png
Promo 

Reč je o nagradnom konkursu „Napravi kobasicu po svom ukusu“, tj. igri koja dozvoljava mašti da se široooko raspline i postane deo Neoplantine široooke zajednice. Svako od potrošača može da istakne svoje kulinarsko umeće, kreativnost i na virtuelan način, preko aplikacije, napravi svoju idealnu kobasicu. Igra pruža mogućnost izbora veličine proizvoda, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih začina i dodataka po želji, čime svi virtuelni kulinari mogu doću do finalnog, idealnog proizvoda – kobasice napravljene po sopstvenoj recepturi.

Baner-970x250-2.png
Promo 

Svaki učesnik takođe ima priliku da svojoj napravljenoj kobasici da ime, kao i da ispriča zanimljivu priču o njenom nastanku, a kako je celokupan projekat osmišljen kao takmičenje, nakon četiri nedelje prikupljanja recepata potrošača, „idealne proizvode“ će oceniti stručni žiri, čime će najbolje i potencijalno najukusnije kobasice dobiti vredne nagrade.

baner-500x325px_3.png
Promo 

Dok kombinujete ukuse i kreirate sopstveni recept, ne zaboravite da za sebe, sa strane, postavite i „gricnete“ meze iz Neoplanta Delikates asortimana, koje će svojim kvalitetom i ukusom još više probuditi maštu i biti prava inspiracija. Osmislite svoj idealan spoj sastojaka, uživajte natenane i prepustite se hedonizmu.

Kliknite OVDE i osmislite kobasicu po svom ukusu.