Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO NAPRAVITI SAVRŠEN ROŠTILJ: Evo kako da ne zagori, ne zalepi se, ne ispadne kroz žicu i bude sočniji!

Autor Sanja Belinić

Roštilj je uvek dobra ideja sada kada je ovako lepo vreme.

 podloga-početna.jpg Izvor: Promo

On je super povod za okupljanje i upotpunjuje druženje i u dvorišnoj varijanti i ako odlučite da se zabavljate negde u prirodi. A ovaj dodatak će vam mnogo pomoći prilikom pripreme i otvoriti mogućnost pečenja nekih novih namirnica – pogledajte OVDE.

Toplo vam preporučujemo da od sada uz roštilj uvek imate i ovo – nelepljivu podlogu za pečenje! Zašto jeona tako dobra?

  • omogućuje da se sve namirnice peku na roštilju, pa čak i JAJA NA OKO
  • ništa ne ispada kroz žicu, pa čak ni najsitniji parčići
  • svo ulje/mast ostaju na podlozi, pa je pripremljena hrana neuporedivo sočnija i ukusnija nego kada sve iscuri kroz žice
  • nije lepljiva: niti se namirnice lepe za nju, niti se ona lepi za roštilj
  • čišćenje roštilja je mnogo lakše i brže ako koristite podlogu, jer ne prljate žice
  • nije za jednu upotrebu, već je možete prati i iznova koristiti

A gde je ta AKCIJA? Po ovoj super ceni može da se poruči na 2 načina: ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 podloga 1.jpg Izvor: Promo

Sve možete da pečete na ovoj podlozi:

  • meso
  • povrće
  • ribu
  • jaja
  • sir

PO CENI JEDNE, DOBIJATE U PAKOVANJU 2 KOMADA ili poručivanjem OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti