Obične kuhinjske vage nekako uvek zauzimaju dovoljno mesta da vas nateraju da ih sklonite sa radnog dela. Onda prljate čaše, šolje kako biste izmerili satojke za jelo i uvek mislite da će to biti samo jedna čaša/šolja, ali se to uvek pretvori u punu sudoperu. I ne samo to – nikad ne „ispadne“ kao prošli put. Kako da to uradite jednostavnije, a i dalje bez vagice koju ili nemate ili ne znate gde ste je smestili? Poledajte OVDE!

Ovo je najlakši način da izmerite sastojke za pripremu jela: kašika koja u sebi ima vagicu! Da, to zaista postoji! Malo je veća od obične kašike i ima na sebi displej na kom se količina može prikazati u čak 4 jedinice mere, pa između ostalog i u gramima, kako je većini i najlakše da mere brašno, šećer, so i druge sastojke za pripremu nekog slaniša ili slatkiša. 

Dakle, samo zahvatite određeni sastojak i vidite treba li još da dodate ili oduzmete. Ništa lakše! 

Možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili slatkiš moćida napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše svidelo.

***Ova kašika može da se kupi ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

kasika-vaga1.jpg
Promo 

Koja je prednost u odnosu na obične vage?

Ne prljate kašike, čaše, šolje u kojima merite i plus može da stane bilo gde a da ne zauzme mnogo mesta.

Jako lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

***Poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

kasika2.jpg
Promo