Jesen nam stiže polako, ali sigurno. Hladnije vreme nas navodi da večeri provodimo u čarima sopstvenog doma i, taman kada se ušuškamo i želimo da uživamo u omiljenom televizijskom programu, zvoni telefon. To su prijatelji sa kojima već dugo želimo da se vidimo, međutim, baš danas nam ovo nije bilo u planu.

pgp  sendvič.jpg
Promo 

Ipak, ovde nema mesta za paniku jer u frižideru imamo široooko omiljeni proizvod – Neoplanta Delikates pileće grudi sa paprikom. Jedinstven na tržištu, pravljen od najfinijih komada pilećeg mesa i sveže crvene domaće paprike, sadrži nisku kalorijsku vrednost – samo 80 kcal na 100g i manje od 2% masti, a zbog svog savršenog ukusa može biti glavni sastojak bilo kog jela, pa i onih „brzinskih“ koje pripremate u ovakvim prilikama.

1. Mini sendviči

Kada vam treba lagan, jednostavan i obrok koji se brzo sprema, idealno rešenje je da se odlučite za mini sendviče. Za ovo će vam biti potreban baget hleb, koji treba iseći na kriške, preko njih premažite malo putera, zatim dodajte iseckane kisele krastavčiće, kuvano jaje, a preko svega toga glavni sastojak – Neoplanta pileće grudi sa paprikom.

pgp ruda baget
Promo 

2. Pica-pita

Ljubitelji pice, odnosno pite su pravi srećnici! Svoje omiljeno jelo mogu napraviti za samo nekoliko minuta, a najbolje od svega je što sami mogu birati sastojke. Raširite kore, sjedinite umućeno jaje sa pavlakom i premažite preko, tanko iseckajte Neoplanta pileće grudi sa paprikom i rasporedite po celoj kori. Po želji dodajte začine i tako nafilovane kore uvijte u rolat, a onda pecite 15-ak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni.

PGP sendvic
Promo 

3. Pasta sa pilećim grudima i paprikom

Ukoliko se odlučite za italijansku kuhinju, pored vrhunskog ukusa, još jedan od benefita koje ćete dobiti jeste i brzina u spremanju. Za ovaj recept su vam, pre svega, potrebne skuvane makarone kojima ćete dodati sledeće sastojke: sitno iseckane Neoplanta pileće grudi sa paprikom, pavlaka za kuvanje i malo majoneza. Sve dobro pomešajte i dodajte začine po želji.

Kako biste uvek bili sigurni da u ovakvim prilikama imate „keca u rukavu“, odnosno frižideru, Neoplanta je za sve velike gurmane ovaj proizvod pripremila u dva pakovanja - mini pakovanju od 350g, ali i u kilogramskom pakovanju u kome cela porodica i prijatelji u svakom zalogaju mogu uživati široooko i natenane.

Pileće grudi u činiji
Promo