Ovo je period dana u kom imamo najviše obaveza, a najmanje vremena.

U svakoj porodici situacija je slična. Majka je obično već u petoj brzini, užurbano se kreće kroz kuću, budi decu, popravlja frizuru, postavlja trpezarijski sto, dok tata lagano kuva kafu i lista vesti na telefonu. Deca kao deca, neka trljaju krmeljave oči i mole za još pet minuta sna, dok su druga već na nogama i gledaju šta ima za doručak.

Upravo kada dođe vreme za pripremu hrane za ta gladna ustašca, sa Neoplanta Delikates narezanim kobasicama, pravljenje doručka i školske užine, postaje pravo zadovoljstvo. Sve što vam je potrebno za ukusan obrok jeste tost hleb, puter, omiljeni namaz poput ajvara, kečapa, majoneza, a zatim, čarobni, glavni sastojak – Neoplanta Delikates kobasice, tanko rezane i fino složene, baš kako ih želite na parčetu hleba.

rsz_pikant_na_dasci_bez_pakovanja.jpg
Neoplanta 

Ono što je najvažnije kod Neoplanta Delikates narezanih trajnih kobasica je što zadovoljavaju svačiji ukus. Ukoliko za vaše najmilije želite da on bude jedinstven i blag, a da u sebi ima 82% plećke, tu je budimska kobasica. Kada se od 160g mesa dobije 100g proizvoda, onda je to stara, dobra čajna. Za ljubitelje bogatog ukusa iskoristite kulen, a kao što mu i samo ime kaže, fruštuk je uvek spreman da ujutru „oplemeni“ prostor između dve kriške hleba.

Miris svih ovih kobasica je neodoljiv, pa će ostali ukućani zasigurno tek onako, u prolazu, ukrasti po koji „slajs“. Baš zato što je potrebno da budete spremni i za ovakve situacije, Neoplanta u svom asortimanu ima i bogatstvo proteina bez pojačivača ukusa koje dolazi u XXL pakovanju, a naziv mu je Pikant, dok u istoj veličini pakovanja od 200g ima i Panonsku, kobasicu blagog, a bogatog ukusa.

rsz_pikant_i_panonska_slice_jesen.png
Neoplanta 

Ipak, sada dolazi do dileme – za koju se kobasicu odlučiti? Predlog je da svaki dan obeleži jedno od ovih pakovanja zadovoljstva, a nikako nije greška ni ako oni pravi, najveći gurmani žele da naprave sopstvenu rapsodiju ukusa i mirisa na drvenoj dasci kao posluženje. Vreme je da uživate u tradiciji i kvalitetu, živite dinamično i punim plućima, a sve to uz omiljeni slani dezert – narezane Neoplanta Delikates kobasice sa široooko ukusom.

rsz_img_0001_1_1.png
Neoplanta