Bilo da spremate posne ili mrsne, postoji način kako da vam izgledaju savršeno pored predobrog ukusa. Ono što vam je potrebno jeste dolmer aparat koji će vam olakšati pripremu – pogledajte ga OVDE !

Toliko je efikasan i praktičan! Za savijanje je potrebno svega 3 koraka:
1. Stavite list na kraj platnenog dela spravice
2. Na list stavite prethodno pripremljeno punjenje
3. Prevučete na suprotnu stranu

I to je zaista sve! Sarma je gotova za tili čas i pritom svaka koju napravite je jednake veličine! Eksperimentišući u kuhinji, mnogi su primetili da je ova spravica odlična ne samo za sarme, već i za raznorazne slane i slatke pitice! Proces je identičan, a uvijanje je možda čak i lakše nego kad je u pitanju sarma s obzirom na to da su kore za pitu tvrđe i teže mogu da puknu i raspadnu se.

GDE možete da kupite dolmer? Danas je OVDE na VELIKOM SNIŽENJU (SAMO 990 rsd ), a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999

dolmer1.jpg
Promo 

Osim što je dobro da ga i sami imate u kući, vrlo je interesantan i kao poklon, naročito onima koji vole da provode dosta vremena u kuhinji i koji uvek imaju neke nove ideje kada je u pitanju hrana, bilo da je u pitanju njen ukus, bilo dekoracija. Možda budu imali još neke kreativne ideje kojih se mi nismo setili.

Poručite ga OVDE po AKCIJSKOJ ceni ( SAMO 990 rsd ), a možete ga poručiti i na broj 011/6 888 999.