Priznaćete da nema ničeg lepšeg nego te radosti zbog okupljanja i mnogo ukusne hrane. Red bi bio možda da ove godine postaviti trpezu onako kako je najbolje – pogledajte OVDE kako!

Što ove godine ne unesete nešto malo drugačije na trpezu? Ne mislimo na hranu, već na dekoraciju. Znate kako bi bilo najbolje postaviti sto? Tako da se ne mučite, da vam ne treba mnogo vremena kad odu jedni, a dođu drugi gosti da ponovo namestite sve cakum pakum, a da bude fantastično, originalno, drugačije! S druge strane, ako vi ne slavite, možda je ova ideja idelana baš za nekoga kome idete na
slavu i treba da mu odnesete poklon.

O čemu se radi? O stabljikama na čiji se vrh stavlja salveta od koje se potom pravi cvet. Sve samo jednim kratkim okretanjem vrha stabljike. Malo je nezgodno rečima objasniti koliko je to jednostavno, a koliko genijalno izgleda, pa zato najbolje pogledajte u nastavku:

Nije li prelepo!!! Ovi držači za salvete će vam osigurati originalnost i oduševljenje svih gostiju! Daju izezetan izgled trpezi, a cvetovi od salveta mogu da se stave u tanjir, pored tanjira, u čašu, pa možda čak i u neku nižu vazicu baš kao što biste to uradili sa prvim cvećem.

Gde mogu da se kupe ovakvi držači? Klikom OVDE, a ako vam je zgodnije možete i da pozovete na broj 011/6 888 999.

slava1.jpg
Promo 

U pakovanju dolazi 8 držača, a sjajno je to što možete da ih koristite NEOGRANIČENO! Ne mogu da se potroše, trajaće vam godinama i godinama! Budite maštoviti, igrajte se bojama! Ovim držačima napravite jednobojne cvetove, a može biti vrlo zanimljivo i ako to uradite od šarenih salveta. Oduševićete se! Takođe, predlažemo da probate i da kombinujete dve boje, na primer, i to tako da ređate
jednu, pa drugu i sve tako.

Gde mogu da se kupe ovakvi držači? Mogu da se poruče online OVDE, a ako vam je lakše možete i da pozovete na broj 011/6 888 999.