Odlučili ste da ove godine napravite iznenađenje za svoje ukućane i napravite prazničnu kulinarsku čaroliju. Za pripremu finih i najukusnijih delikatesa potrebni su sam nekoliko korisnih i praktičnih proizvoda da biste sve brzo i lako pripremili. Predstavljamo vam širok asortiman najtraženijih proizvoda koji su ne izostavani dodatak svake kuhinje!

Smat nož je još jedan proizvod koji će vam olakšati svakodnevnicu kada je priprema hrane u pitanju. On može da bude i vadičep, ljuštilica i plus ima rebrasti deo za čišćenje ribe i napravljen je od nerđajućeg čelika. Sa ovim nožem štedite i vreme i energiju, a vi ga što pre OVDE poručite ili pozivom na 011/442-05-02 po ceni od 990 rsd.

1 pametni-noz-.jpg
Promo 

Sigurni smo da ćete ovaj proizvodi obožavati, jer nema potrebe više da plačete u kuhinji, a to je SECKO ZA LUK. A zašto je tako poseban? Zato što je jednostavan za korišćenje, i ne radi ni na struju niti na baterije, već se povlači. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

2 secko za luk.jpg
Promo 

Ovo je super korisna spravica koja je osvojila ljubitelje pripreme rolnica i koja je mnogima pomogla da brže i lakše spreme najrazličitije proslave koje su podrazumevale hranu – zove se DOLMER! Iako je prvenstveno bio namenjen pripremi sarmica, ljubitelji kulinarstva su brzo uvideli da se za još štošta može iskoristiti. Nećete verovati koliko brzo urola hranu i koliko vam vremena štedi! Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

3 dolmer-aparat-za-motanje-sarmi-1.jpg
Promo 

Kako biste sačuvali prvobitni ukus i miris i voća i svih drugih namirnica, neophodno je da budu dobro pokriveni u posudi u kojoj se nalaze. Tu vam uleću u pomoć RASTEGLJIVI POKLOPCI OD SILIKONA. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

4 rastegljivi poklopci.jpg
Promo 

Kada želite nešto da izmerite, od sada će vam saveznik u tome biti DIGITALNA KAŠIKA. Ona je jedna od praktičnijih stvari koju možete imati u svojoj kuhinji. Više nećete morati da merite šoljicama brašno, šećer i ostale sastojke potrebne za pripremu nekog jela. Sada je dovoljno da kašikom uzmete potrebni sastojak i ona će vam prikazati koja gramaža je u pitanju. Velika prednost ove kašike za merenje je ta što imate mogućnost da dodajete njom sastojke i da ih ona meri pamteći prethodnu količinu. Požurite da je nabavite OVDE po to ceni od 1.290 rsd ili pozovite na 011/442-05-02 svakog radnog dana.

5 digitalna kašika.jpg
Promo 

 * Pogledajte još zanimljivih proizvoda OVDE.