Nekada su se male američke krofnice sa karakterističnom rupom po sredini mogle pronaći samo u poslastičarnicama ili uživati u njima na plaži tokom letnjih dana. No, sada je njihova priprema jednostavna i pristupačna u udobnosti vašeg doma - saznajte kako ih napraviti OVDE.

Minijaturni manuelni dozer za krofne će vam zauvek olakšati proces pripreme ovih omiljenih poslastica! Izuzetno je lak za rukovanje i praktičan. Zahvaljujući svojim dimenzijama, neće zauzimati previše prostora u vašoj kuhinji, a čišćenje je brzo i jednostavno jer nema mnogo delova.

Šta sve možete postići s ovim praktičnim uređajem?

  • Brža i lakša priprema krofni
  • Zaštita od nereda i prskanja po kuhinji
  • Ravnomerni oblik i veličina svake krofne

Neka vaša maštovitost bude jedini limit prilikom punjenja ovih krofnica!

Zašto odabrati mali dozer za krofne umesto većih uređaja? Ne samo da je mnogo pristupačniji, već je praktičniji u smislu rukovanja i u smislu što zahteva manje vremena za pranje. Možete ga poručiti online OVDE ili putem telefona na broj 011/6 888 999.

dozer-za-krofne1.jpg
Promo 

A što se tiče recepta za krofnice, možete koristiti bilo koji već poznati recept za krofne koji vam se dopada. Nema potrebe da menjate ono što već funkcioniše. Ako pak tražite novi recept, evo jednog predloga za testo:

Umutite 2 jajeta i 8 kašika šećera. Dodajte 2 dl jogurta, 1 dl ulja, vanilu, 18 - 25 kašika brašna i prašak za pecivo.

Dozer za krofne možete poručiti već danas po posebnoj ceni online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

dozer-za-krofne2.jpg
Promo 

Izvor: Promo