Imate želju da uživate u luksuznim automobilima, ali mislite da morate da pređete "pola sveta" za to iskustvo? Varate se - čak 60 njih je u Galeriji Beograd, gde je u toku manifestacija Galerija Automobila Srbije!

DSC01545.jpg
mondo 

Tržni centri su centralna središta aktivnosti, koja privlače posetioce iz svih sfera života. Održavanje galerije luksuznih automobila u tržnom centru čini ovo iskustvo dostupno svima, bez ograničenja! Za razliku od ekskluzivnih izložbi koje mogu biti ograničene na profesionalce iz industrije ili one sa posebnim pozivima, Galerija Automobila Srbije omogućava svima koji su zainteresovani za luksuzne automobile da lutaju i urone u svet ove jedinstvene raskoši. Ova pristupačnost stvara i dinamičnu i raznoliku publiku, dodajući ukupnoj živahnosti i energiji.

DSC01558.jpg
mondo 

A Galerija Automobila Srbije powered by MONDO nudi vam priliku da izbliza pogledate, doživite i osetite 60 jedinstvenih modela! Nudi zaista pristupačan i zabavan način da iskusite svet vrhunskih automobila. Posetite Galeriju Automobila Srbije svakog dana u Galeriji Beograd, ulaz je besplatan i manifestacija traje do 22. oktobra.

Izvor: Promo