Srce Šumadije bilo je ispunjeno jakim emocijama, a nežne note koje je Matić podario publici oduševile su auditorijum u prepunoj dvorani „Jezero“ koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Više od šest hiljada ljudi uživalo je u koncertu koji je trajao tri sata.

Čim je kročio na scenu, koncert je otvorio hitom „Kad ljubav zakasni”, a potom su se nizale, „Nađi novu, ljubav”, „Anđeo čuvar”, „Ruzmarin“ i drugi niz pesama. Publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Publika je horski sa Sašom pevala mnoge hitove, a najdirljivije momente snimali su i svojim mobilnim telefonima. Gost na koncertu mu je bio kolega Goran iz Ok benda.

Saša Matić spektakl
KAMARAD produkcija 

- Dragi moji hvala vam za ovu količinu emocije, divno je što imamo tu sreću da možemo da razmenimo sjajnu energiju i da uživamo u nezaboravnoj noći - poručio je Matić nakon tri sata koncerta publici koja nije želela da ide kući, te je Saša izveo još nekoliko pesama.

Fenomenalna atmosfera kakva je vladala na koncertu Saše Matića sasvim sigurno će se dugo prepričavati, a pevač je još jednom opravdao epitet „kralj dvorana“ koji zasluženo nosi.

U najluđoj Novogodišnjoj noći Saša će nastupiti na trgu na Zlatiboru, a 8.marta.2024. godine održaće veliki koncert u Sarajevskoj dvorani Zetra.

Saša Matić spektakl
KAMARAD produkcija 

Saša Matić spektakl u Kragujevcu KAMARAD produkcija

U godini iza nas objavio je album “Dva života”, a prijatelj na albumu je bio Telekom Srbije. Saša je ranije govorio koliko uživa sa publikom i koliko mu daje vetar u leđa i posle toliko godina, kada publika ode srećna i zadovoljna sa njegovih koncerata.