Pre svega, zato što su praktični i olakšavaju obavljanje svakodnevnih zadataka u domaćinstvu; raznovrsni su, pa možete da odaberete od tostera, preko aparata za kafu, do ovlaživača vazduha; obradovaćete svakog, bez obzira na pol, uzrast i životni stil. Upravo za one koji na ovaj način žele da iznenade svoje najmilije ili ukućane, brend Gorenje je kreirao specijalnu ponudu malih uređaja, a akcija traje do 17. januara.

Priprema hrane je uz savremene, tehnološki napredne i korisne kuhinjske aparate, znatno jednostavnija, brža i zabavnija, dok je rezultat savršen. Zahvaljujući njima, ukućani imaju više vremena za svoje najbliže, kao i uživanje u ukusnim jelima i napicima.

kitchenmachine_mmc1005w_top_down.jpg
Promo 

Recimo, kuhinjski roboti, odnosno napredni mikseri su idealno rešenje za poklon. Model MMC1500W brenda Gorenje predstavlja pravog malog, ali visoko obučenog asistenta koji obavlja sav posao umesto vas. Funkcioniše tako što dodatak za mešanje vrti oko svoje ose dok se glava mešanja rotira u suprotnom smeru. Na taj način sve sastojke savršeno i ravnomerno sjedinjuje. Dodatno, može da se koristi čak i za pripremu smutija.

Podjednako dobar poklon su i drugi Gorenje aparati za pripremu hrane - blenderi, tosteri, seckalice, mašine za mlevenje mesa, rezači, ketleri, aparati za kuvanje kafe, dehidratori za sušenje, sokovnici i cediljke, aparati za vakumiranje, i mnogi drugi.

Nimalo manje korisni su i mali kućni aparati za održavanje domaćinstva i negu brenda Gorenje. Bilo da se odlučite za usisivač, peglu, prečišćivač, ovlaživač i odvlaživač vazduha, parni sterilizator, samostojeći ili kupatilski ventilator, nećete napraviti grešku. Naprotiv!

Ako biste radije izbegli brisanje podova na klasičan način, pravo rešenje je električni mop, bez kabla, odnosno čistač podova brenda Gorenje, model SFC144W. Reč je o aparatu koji poseduje dve valjkaste četke za dvosmerno rotiranje. One raspršuju vodu tako da se podovi brže suše. Koristi isključivo čistu vodu, tako da ne postoji rizik da bilo koja hemikalija naškodi životnoj sredini. Pored toga, potpuno je fleksibilan.

floorcleaner_sfc144w_pureglide_working.jpg
Promo 

Jedno je sigurno, linija malih kućnih aparata brenda Gorenje odlično će poslužiti u bilo kojoj kuhinji ili domu. Karakteriše ih moderna elegantna estetika i izuzetne performanse u različitim oblastima. Trenutak za odabir je sada! Zato posetite jedan od Hisense / Gorenje Studio prodajnih salona i kupite proizvod po neverovatnoj ceni.

Za više informacija o specijalnoj Gorenje ponudi posetite link: https://rs.gorenje.com/akcije/slavimo-ukrugu-najmilijih.