Dijete su kranja mera za mršavljenje. Nema lepšeg načina da skinete kilograme i da promenite figuru brzo i sa minimalno truda. To je moguće sa dijetom sa medom.

Režim ishrane sa medom nije dugo, ali je rezultat više nego zadovoljavajući. To je način da čovek uživa i da promeni figuru za kratko vreme. Međutim, memojte se zaluđivati - režim, iako kratak i težak iziskuje volju i odanost.

U dijeti sa medom se uzima pčelinji, najbolje domaći med. Što je sastojak čistiji, brže ćete videti rezultate. Ovo je jedna od definitivno najlakših dijeta. Važno je da zapamtite.

U jednoj čaši meda se nalazi velika količina kalorija. U njemu nema masnoće. Količina belančevina je oko gram. Kada se uzima često i u malim količinama on zasićuje zahvaljujući mnogim vitaminima i mineralima u svom sastavu.

Dijeta sa medom je usmerena na prečišćavanje tela od svega nepotrebnog i što je otrovno za njega. Kada izabaci toksine, on se oslobaća i brzo gori višak masti. Ovaj hranjivi plan vodi do stoprocentne promene - dovoljno je da pratite sledeća pravila.

Dijeta sa medom traje 3 dana. Dnevna doza je sledeća - 2 supene kašike čistog pčelinjeg meda rastvorite u čaši tople vode. Promešajte dobro i popijte. To je jedino što možete da uzimate.

Jednostavno za pripremu piće se pravi sva tri dana. Dnevno možete uzeti ukupno 150 g meda. Kombinujte sa što je moguće više vode.

Za vreme ova tri dana, dozvoljen je unos čaja od biljaka. Dijeta je odgovarajuća samo za zdrave ljute. Osim čaja, vode i meda zabranjeni su svi ugljeni hidrati, meso, teška hrana i mlečni proizvodi.

Nakon kraja dijete sa medom, sastojke unosite u meni postepeno. Sledeća tri dana uzimajte samo supe i laganu hranu. Poslednje u meni dodajte belo pileće meso bez kožice.

Mesec dana nakon dijete treba da izbegavate prženu hranu. To je poželjno zbog rizika od jo-jo efekta. Ako pratite sve do sada navedeno, stari kilogrami se nikada neće vratiti.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: Bonapeti.rs