Obradujte ukućane ukusnim i sočnim obrokom.

Sastojci:

600 g mariniranih pilećih grudi

200 g šampinjona

100 g crnog luka

2 dl belog vina

kašika sveže mirođije

2 dl pavlake

60 g maslaca

1 dl limunovog soka

so, biber

Priprema:

Pileće grudi marinirati u ulju sa sitno seckanom svežom mirođijom i limunovim sokom. Posoliti i pobiberiti marinadu, pa meso ispržiti na maslacu.

Izrestovati crni luk, pečurke, sa dodatkom malo brašna, senfa, belog vina i pavlake, pa napraviti sos od pečuraka.

Ispržene pileće grudi složiti na tanjir, pa preliti sosom od pečuraka.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs