Ljubitelji mesa će se posebno obradovati ovakovom ručku.
Sastojci:
- 4 medaljona goveđeg filea
- 8 šnita slanine
- 1 kašika putera
- 200 g maskarpone sira
- mleveni zeleni biber
- 1 čašica konjaka
Priprema:
Umotajte svaki medaljom u slaninu i fiksirajte koncem. U veći, zagrejani tiganj stavite preostale 4 šnite slanine da se malo proprže. Kad postanu hrskave, sklonite ih sa vatre i držite na toplom. U istom tiganju otopite puter i prodinstajte medaljone sa svih strana. Na kraju dodajte konjak i ostavite da se dinsta još malo. Poređajte medaljone u tanjir i dodajte preko njih hrskavu slaninu. U isti tiganj sipajte maskarpone i zeleni biber i ostavite da se otopi. Sipajte sos od sira pored mesa.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus