1. Na ulju propržiti sitno iseckan crni luk, dodati seckanu šargarepu i zelenu papriku. Kad se malo se navedeni sastojci proprže, dodati džigericu pivo i sve malo dinstati na tihoj vatri. 


Sastojci:

500 g pileće džigerice

200 ml piva

2 glavice luka

2 crvene paprike sveže 

2 šargarepe

50 ml ulja

4 čena belog luka

100 ml kuvanog paradajza

biber mleveni

1 kašičica mlevene paprike 

može malo i tucane, ljute paprike

1 kašika gustina

začin

2. Zatim dodati alevu papriku i tucanu ljutu, ako je potrebno dolivati po malo vode. Kad se džigerica skuva dodati paradajz biber i začin.

3. U malo hladne vode izmešati 1 kašiku gustina sipati i izmešati. Gulaš mora da bude gušći. Kada provri, isključite šporet.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

Izvor: Mladosti moja