Brze dijete nisu rešenja prilikom želje da izgubite višak kliograma. Dijete mogu biti i znatno komplikovanije, a zavise od zdravstvenog stanja osobe, kao i navika i dnevnog rasporeda aktivnosti.
Ako pratite modu, primetićete da su sve manekenke mršave, što je tipičan stereotip ženske lepote. Bez celulita na butinama i zadnjici, ravnim stomakom i preplanulom kožom.
Održavanje zdrave telesne težine je osnova zdravog života i recept za izbegavanje raznih bolesti.
Ne treba ići u krajnjost i želeti nemoguće. Uvek budite realni.
Pogledajte i našu rubriku Vodič kroz dijete
Ipak, ovom dijetom postićićete maksimalni efekat, a vi sledite uputstva i napravite ovim primerom sličan jelovnik za mesec dana:
Doručak: Integralni hleb ili hleb od proklijalog brašna; mladi nemasni sir; kiselo mleko ili probiotski jogurt uz dodatak mlevenog lanenog semena; svež paradajz i/ili krastavac
Užina 1: sveže jagode; blanširani sirovi bademi
Ručak: supa od povrća; integralni pirinač; pastrmka pripremljena u rerni u kesi za pečenje uz dodatak peršunovog ili celerovog lišća, seckanog belog luka, ruzmarina i par kolutova limuna.
Užina 2: crna čokolada sa 70% kakao delova ili pirinčane galete uz limunadu bez šećera/ zaslađenu stevijom
Večera: integralni hleb ili hleb od proklijalog brašna; živinsko belo meso (kuvano, suvopečeno ili grilovano); sezonska salata (šopska, iceberg/zelena salata) začinjena maslinovim uljem; biljni čaj bez šećera/ zaslađen stevijom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: nadijeti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus