Hamburgeri su se već uselili u otmene restorane i ne jedu se više samo s nogu. Ali i viršle i kobasice mogu da krenu istim putem, samo je potrebno iskombinovati ih sa pravim sastojcima, piše menshealth.rs

FRANCUSKI NAČIN

Dižon senf, buđavi sir i prstohvat mešavine začina iz Provanse.

ČIKAŠKI NAČIN

Seckani luk, paradajz, senf, slatko-slani sos, krastavčići sa mirođijom, paprike i malo celerove soli.

MEKSIČKI NAČIN

Seckani avokado, majonez, seckani paradajz, hrskava slanina,seckani luk i pasulj iz konzerve.

GRČKI NAČIN

Spanać dinstan sa belim lukom na maslinovom ulju. Malo kiselog mleka i soka od limuna.

KULINARSKI SAVET PLUS

Koja je greška koju roštiljdžije najčešće prave? Preterano dugo pečenje. Kada pečete viršle ili kobasice na grilu, želite samo da ih podgrejete. Da bi se jednako zagrejale, izvadite ih pre pečenja neko vreme da dostignu sobnu temperaturu. A onda ih pecite na jakoj vatri, samo da dobiju "žigove" od vrele rešetke. Minut-dva najviše. Servirajte ih uz zemičku, koju ste prethodno podgrejali na roštilju, oko 15 do 30 sekundi sa svake strane.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/