Hamburgeri su se već uselili u otmene restorane i ne jedu se više samo s nogu. Ali i viršle i kobasice mogu da krenu istim putem, samo je potrebno iskombinovati ih sa pravim sastojcima, piše menshealth.rs
FRANCUSKI NAČIN
Dižon senf, buđavi sir i prstohvat mešavine začina iz Provanse.
ČIKAŠKI NAČIN
Seckani luk, paradajz, senf, slatko-slani sos, krastavčići sa mirođijom, paprike i malo celerove soli.
MEKSIČKI NAČIN
Seckani avokado, majonez, seckani paradajz, hrskava slanina,seckani luk i pasulj iz konzerve.
GRČKI NAČIN
Spanać dinstan sa belim lukom na maslinovom ulju. Malo kiselog mleka i soka od limuna.
KULINARSKI SAVET PLUS
Koja je greška koju roštiljdžije najčešće prave? Preterano dugo pečenje. Kada pečete viršle ili kobasice na grilu, želite samo da ih podgrejete. Da bi se jednako zagrejale, izvadite ih pre pečenja neko vreme da dostignu sobnu temperaturu. A onda ih pecite na jakoj vatri, samo da dobiju "žigove" od vrele rešetke. Minut-dva najviše. Servirajte ih uz zemičku, koju ste prethodno podgrejali na roštilju, oko 15 do 30 sekundi sa svake strane.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus