Hamburgeri su se već uselili u otmene restorane i ne jedu se više samo s nogu. Ali i viršle i kobasice mogu da krenu istim putem, samo je potrebno iskombinovati ih sa pravim sastojcima, piše menshealth.rs
FRANCUSKI NAČIN
Dižon senf, buđavi sir i prstohvat mešavine začina iz Provanse.
ČIKAŠKI NAČIN
Seckani luk, paradajz, senf, slatko-slani sos, krastavčići sa mirođijom, paprike i malo celerove soli.
MEKSIČKI NAČIN
Seckani avokado, majonez, seckani paradajz, hrskava slanina,seckani luk i pasulj iz konzerve.
GRČKI NAČIN
Spanać dinstan sa belim lukom na maslinovom ulju. Malo kiselog mleka i soka od limuna.
KULINARSKI SAVET PLUS
Koja je greška koju roštiljdžije najčešće prave? Preterano dugo pečenje. Kada pečete viršle ili kobasice na grilu, želite samo da ih podgrejete. Da bi se jednako zagrejale, izvadite ih pre pečenja neko vreme da dostignu sobnu temperaturu. A onda ih pecite na jakoj vatri, samo da dobiju "žigove" od vrele rešetke. Minut-dva najviše. Servirajte ih uz zemičku, koju ste prethodno podgrejali na roštilju, oko 15 do 30 sekundi sa svake strane.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom