U rastvoru vode i alkoholnog ili jabukovog sirćeta u razmeri 1:5, dodajte par kašika sode bikarbone. Nemojte se iznenaditi ako jedninjeje bude imalo burnu reakciju u smislu penušanja.
Kada ste dobro promešali i kada se reakcija umirila, prespite tečnost u staklenu bocu.
Dodajte par kapi eteričnog ulja, možete sami praviti kombinacije po izboru, ali sa mirisom lavande nikada nećete pogrešiti.
Vaš će veš biti savršeno mekan i mirišljav.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem