Za ovu ukusnu večeru najčešće već sve imate u svom frižideru. Dodajte, oduzmite, ubacite svoje omiljene sastojke i obradujte svoje mališane!
SASTOJCI:
- 8-10 kriški starog hleba
- 3 jaja
- 300 g šunke
- 150 g pavlake
- 100 g mladog kajmaka (može i krem sir)
- 100 g starog kravljeg sira
- po želji susam, origano, kečap
PRIPREMA:
Stari hleb, jaja, pavlaku, kajmak – umutite, pa staviti na kriške hleba. Kravlji sir izrendajte na sitno rende, pa staviti na kriške. Odozgo možete da stavite i druge sastojke koje volite kao i začine, susam, origano...
Uključite rernu na 250 stepeni, ubacite kriške unutra, smanjite na 200 stepeni i zapecite dok se ne otopi sve lepo.
Ako volite hrskavo nakon vađenja iz rerne ostavite otvoreno, a ako biste ipak više mekane komadiće možete prekriti folijom da se malo potpari.
Služiti uz jogurt ili kiselo mleko. Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem