Poslužite posle ručka ili kada vam dođu gosti, jer zaista se lako pravi, a sve sastojke imate kod kuće. 

Sastojci:

  • 1 jaje
  • 60 g šećera
  • 75 ml mleka
  • 60 ml ulja
  • 125 g brašna
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • 200 ml slatke pavlake 
  • 1 kesica vanilin šećera
  • 100 g krem sira 
  • 200 g jagoda
  • mrvljena čokolada

Priprema:

Umutite jaje sa šećerom, pa dodajte mleko, ulje i prosejano brašno sa praškom za pecivo. Posle svakog dodavanja mutite. Sipajte smesu u kalup dimenzija 27x26 cm obložen pek papirom. Pecite na 180°C nekih 15 minuta. 

Umutite slatku pavlaku sa vanilin šećerom, pa dodajte krem sir i sve sjedinite. Rasporedite smesu pored biskvita, pa poređajte preko sečene jagode i iseckanu čokoladnu. 

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs