1. Izmešajte sastojke za palačinke i pustite da odstoji 30 minuta.
2. U tiganju otopite maslac, šećer, vanilin šećer, cimet i muskatni oraščić u dve kašike vode.
3. Dodajte oguljene i na kockice iseckane jabuke i sok od limuna.
4. Kuvajte na srednje jakoj vatri dok ne omekšaju, uz neprestano mešanje.
5. Ispecite palačinke na kokosovom ulju. Napunite ih smesom s jabukama i poslužite.
Savet: Odličan je dodatak kuglica sladoleda od vanile, a pripremate li ih za večeru, jabukama dodajte dve kašike kuvanog vina.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: punkufer.dnevnik.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus