1. Umutite belanca sa šećerom i dodajte džem od kajsija.
2. Podmažite pleh, pospite ga seckanim orasima i prespite masu za koru.
3. U rernu zagrejanu na 150 stepeni stavite da se peče oko 40 minuta.
4. Umutite žumanca sa šećerom i skuvajte na pari dok varjača ne ostavi trag. Skuvajte i puding sa 1/2 l mleka. U preostalo mleko stavite 4 kašike griza i 2 kašike brašna, pa i to skuvajte da bude kao kačamak.
5. Umućena žumanca, puding i griz sjedinite, ohladite, dodajte umućeni maslac. Podelite fil na dva dela.
6. U prvi deo dodajte mlevene orahe, u drugi krem bananice. Ispečenu koru prevrnite, tako da orasi budu odozgo, prvo stavite fil s orasima, zatim sa bananicama.
7. Na kraju premažite celu tortu umućenim šlagom.