Umesto originalnog recepta za punjene paprike, napravite posnu varijantu. Punite ih krompirom i pirinčem, a onda kratko krčkajte. Ovaj fantastičan recept poslala je naša čitateljka Valentina, a toliko se lako sprema, da kada jednom probate, stalno ćete praviti. Sastojci su jeftini i uglavnom svaka domaćica ima kod kuće. Uživajte! 

  • Sastojci:
  • 10-20 paprika
  • 100 g pirinča
  • 6 krompira
  • 1 paradajz 

Priprema: 

Izrendajte krompir i paradajz. Pomešajte u posudi krompir koji ste posolili, pirinač i 2-3 kašike rendanog paradajza. Stavite da se kuva i povremeno promešajte. Kada povrće omekša sklonite sa šporeta i punite paprike koje ste prethodno očistili. Ređajte u šerpu, sipajte vodu i ostavite da se kuva.

Recept poslala Valentina Milićević

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE