Umesto originalnog recepta za punjene paprike, napravite posnu varijantu. Punite ih krompirom i pirinčem, a onda kratko krčkajte. Ovaj fantastičan recept poslala je naša čitateljka Valentina, a toliko se lako sprema, da kada jednom probate, stalno ćete praviti. Sastojci su jeftini i uglavnom svaka domaćica ima kod kuće. Uživajte!
- Sastojci:
- 10-20 paprika
- 100 g pirinča
- 6 krompira
- 1 paradajz
Priprema:
Izrendajte krompir i paradajz. Pomešajte u posudi krompir koji ste posolili, pirinač i 2-3 kašike rendanog paradajza. Stavite da se kuva i povremeno promešajte. Kada povrće omekša sklonite sa šporeta i punite paprike koje ste prethodno očistili. Ređajte u šerpu, sipajte vodu i ostavite da se kuva.
Recept poslala Valentina Milićević
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
Prolećna salata od šargarepe i suvog grožđa
Brza čorba bez mesa
Kolačići prepuni čokoladnog fila
"Maštovito proleće" za pamćenje: Deca uživala u sportskim igrama, kreativnim radionicama...
Recept za najlakše piroške – bez prženja u ulju, bez kvasca, gotove za 20 minuta