Umesto originalnog recepta za punjene paprike, napravite posnu varijantu. Punite ih krompirom i pirinčem, a onda kratko krčkajte. Ovaj fantastičan recept poslala je naša čitateljka Valentina, a toliko se lako sprema, da kada jednom probate, stalno ćete praviti. Sastojci su jeftini i uglavnom svaka domaćica ima kod kuće. Uživajte!
- Sastojci:
- 10-20 paprika
- 100 g pirinča
- 6 krompira
- 1 paradajz
Priprema:
Izrendajte krompir i paradajz. Pomešajte u posudi krompir koji ste posolili, pirinač i 2-3 kašike rendanog paradajza. Stavite da se kuva i povremeno promešajte. Kada povrće omekša sklonite sa šporeta i punite paprike koje ste prethodno očistili. Ređajte u šerpu, sipajte vodu i ostavite da se kuva.
Recept poslala Valentina Milićević
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem