Umesto originalnog recepta za punjene paprike, napravite posnu varijantu. Punite ih krompirom i pirinčem, a onda kratko krčkajte. Ovaj fantastičan recept poslala je naša čitateljka Valentina, a toliko se lako sprema, da kada jednom probate, stalno ćete praviti. Sastojci su jeftini i uglavnom svaka domaćica ima kod kuće. Uživajte!
- Sastojci:
- 10-20 paprika
- 100 g pirinča
- 6 krompira
- 1 paradajz
Priprema:
Izrendajte krompir i paradajz. Pomešajte u posudi krompir koji ste posolili, pirinač i 2-3 kašike rendanog paradajza. Stavite da se kuva i povremeno promešajte. Kada povrće omekša sklonite sa šporeta i punite paprike koje ste prethodno očistili. Ređajte u šerpu, sipajte vodu i ostavite da se kuva.
Recept poslala Valentina Milićević
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus