Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTAŽ OD BUNDEVE NA SANJIN NAČIN: Posna čorbica toliko dobra da će svi tražiti repete

Autor Aleksandra Ljubičić

Evo sjajnog i jednostavnog recepta kada vam zatreba ideja za ručak ove jeseni.

 potaž od bundeve.jpg Izvor: Sanja Nikolić

Već znate da je bundeva prava riznica vitamina i da, ukoliko je niste jeli, obavezno počnete. Ono što će vas u hladnim danima ugrejati posebno jeste potaž ili čorbica od bundeve. Pogledajte kako je pravi naša čitateljka Sanja.

  • Sastojci:
  • 500 g bundeve
  • 1 glavica luka 
  • 1 čen belog
  • biljna pavlaka
  • 1 šargarepa
  • 1 krompir
  • so, biber

Priprema:

Izdninstati luk i bundevu, naliti 1l vode dodati 1 veći krompir, 1 šargarepu, začine. Kuvati dok ne omekša pa blenderom usitniti i napraviti potaž. Dodati biljnu pavlaku po ukusu. Služiti uz bruskete.

Recept poslala Sanja Nikolić

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti