Već znate da je bundeva prava riznica vitamina i da, ukoliko je niste jeli, obavezno počnete. Ono što će vas u hladnim danima ugrejati posebno jeste potaž ili čorbica od bundeve. Pogledajte kako je pravi naša čitateljka Sanja.
- Sastojci:
- 500 g bundeve
- 1 glavica luka
- 1 čen belog
- biljna pavlaka
- 1 šargarepa
- 1 krompir
- so, biber
Priprema:
Izdninstati luk i bundevu, naliti 1l vode dodati 1 veći krompir, 1 šargarepu, začine. Kuvati dok ne omekša pa blenderom usitniti i napraviti potaž. Dodati biljnu pavlaku po ukusu. Služiti uz bruskete.
Recept poslala Sanja Nikolić
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus