Već znate da je bundeva prava riznica vitamina i da, ukoliko je niste jeli, obavezno počnete. Ono što će vas u hladnim danima ugrejati posebno jeste potaž ili čorbica od bundeve. Pogledajte kako je pravi naša čitateljka Sanja.

  • Sastojci:
  • 500 g bundeve
  • 1 glavica luka 
  • 1 čen belog
  • biljna pavlaka
  • 1 šargarepa
  • 1 krompir
  • so, biber

Priprema:

Izdninstati luk i bundevu, naliti 1l vode dodati 1 veći krompir, 1 šargarepu, začine. Kuvati dok ne omekša pa blenderom usitniti i napraviti potaž. Dodati biljnu pavlaku po ukusu. Služiti uz bruskete.

Recept poslala Sanja Nikolić

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA POSNA JELA i osvojite VREDNE NAGRADE