Ana Petrović je čuvena nutricionistkinja koja svojim klijentima nudi izbalansiran jelovnik prepun raznovrsnih namirnica. Rezulati se vide već posle prve nedelje, a osim mršavljenja poboljšavate i svoje zdravstveno stanjejer unosite kvalitetne sastoje koji su nutritivno bogati.Šampinjoni spadaju u jednostavno jelo koje možete da napravite sa povrćem i tako spremite preukusnu večeru. Ona predlaže da ih napravite na ovaj način, jer ne samo da vam neće oduzeti puno vremena, nego nećete potrošiti ni puno para, a takođe su i odličan predlog ako postite.
- Sastojci:
- 450 g pečuraka
- 1 tikvica
- 1 šargarepa
- 2 štapa celera
- 1 paprika
- začini po želji
Priprema:
Pečurke dobro očistite, pa skinite peteljku. Zatim peteljke isecite, kao i papriku, tikvicu i celer. Kratko prodinstajte povrće, pa sipajte u "kapu" pečurke. Poređajte u pleh i pecite u rerni na 200°C oko 10 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLANU ILI SLATKU PITU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus