Ana Petrović je čuvena nutricionistkinja koja svojim klijentima nudi izbalansiran jelovnik prepun raznovrsnih namirnica. Rezulati se vide već posle prve nedelje, a osim mršavljenja poboljšavate i svoje zdravstveno stanjejer unosite kvalitetne sastoje koji su nutritivno bogati.Šampinjoni spadaju u jednostavno jelo koje možete da napravite sa povrćem i tako spremite preukusnu večeru. Ona predlaže da ih napravite na ovaj način, jer ne samo da vam neće oduzeti puno vremena, nego nećete potrošiti ni puno para, a takođe su i odličan predlog ako postite.
- Sastojci:
- 450 g pečuraka
- 1 tikvica
- 1 šargarepa
- 2 štapa celera
- 1 paprika
- začini po želji
Priprema:
Pečurke dobro očistite, pa skinite peteljku. Zatim peteljke isecite, kao i papriku, tikvicu i celer. Kratko prodinstajte povrće, pa sipajte u "kapu" pečurke. Poređajte u pleh i pecite u rerni na 200°C oko 10 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLANU ILI SLATKU PITU i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem