1. Umutiti sastojke za žutu koru i sipati polovinu testa u nauljen dublji četvrtast pleh. Staviti u rernu da se peče.
2. Za to vreme umutiti sastojke za zelenu koru.
3. Kada je testo napola pečeno, izvaditi ga iz rerne. Staviti na testo trećinu šunke, pa polovinu sira i na kraju sipati testo za zelenu koru. Vratiti u rernu.
4. Kada se i zelena kora stegne izvaditi iz rerne. Staviti pola preostale šunke, pa preostali sir, zatim preostalu šunku. Preliti ostatak testa i peći još 15 minuta.
5. Kad se ohladi servirati isečenu na kocke i ukrasiti svežim peršunovim lišćem.
Slana torta
Od uobičajenih sastojaka uz malo mašte možemo da postignemo prave kulinarske majstorije.
Još iz kategorije
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu