U restoranima brze hrane često možete da nađete u ponudi čiken nagets. Ovo jelo se pravi od belog mesa koje se pohuje, ali malo drugačije od standranog. Ako i vi volite da jedete pohovano belo meso, onda vam predlažemo da isprobate ovaj recept koji obožava ceo svet. Sastojke dobro izblendirajte, pa isecite kocke i na kraju ispohujte. Brzo i lako do omiljene restoranske hrane. 

  • Sastojci:
  • 500 g pilećeg filea 
  • 4 kriške hleba 
  • 1/2 kašike paste do đumbira 
  • 1/2 kašike paste od belog luka 
  • 1 kašika soja sosa 
  • 1/2 kašičice belog luka u prahu 
  • 1/2 kašičice u slatke paprike
  • 1 kašičica soli 
  • 1 jaje 
  • 1 kašika mleka 

Priprema: 

Hleb dobro izblendirajte, a zatim dodajte belo meso isečeno na kocke, pastu od đumbira i belog luka, posolite, pospite beli luk u prahu, slatku papriku i sipajte soja sos. Dobro izblendirajte. Nauljite ruke, pa oblikujte smesu dok ne postane glatka.Zatim razvucite i isecite kvadrate. Uvaljajte u jaje koje ste umutili sa mlekom, pa u prezle. 

Izvor: Stvar ukusa