Krmenadle su ukusno svinjsko meso koje možete da spremate na više načina, a ovo je jedan od najboljih recepata. Ako volite da isprobavate različite kuhinje i egzotičnu hranu, mi vam predlažemo da napravite krmenadle u slatko-slanom sosu. Glazura od meda, bujona i belog luka čini meso izuzetno sočnim. 

  • Sastojci:
  • 400 g krmenadla
  • 1 kašika neslanog putera
  • 3-4 čena belog luka
  • 1/4 šolje pilećeg bujona
  • 1/4 šolje meda
  • 2 kašike jabukovog sirćeta

Priprema: 
Meso zasecite tamo gde je masnoća, pa posolite i pobiberite. Propržite u tiganju, pa izvadite na neki tanjir. U isti tiganj dodajte puter, pa kada se istopi dodajte mleveni beli luk, a posle minut i med, bujon i sirće. Dobro promešajte, pa kada sos krene da vri vratite meso unutra. Prelijte malo sosa preko mesa i ostavite još par minuta da se krčka. 

BONUS VIDEO: 

Sočni bataci  Instagram/healthfitnessguide_

Izvor: Stvar ukusa