Ponekad su najukusniji recepti i oni najjednostavniji, a upravo takav je i ovaj za krmenadle. Mada se ovo svinjsko meso sprema lako, ponekad se dešava da ne uspe i da postane suvo tokom pečenja. Takve greške se dešavaju svima, a mi vam donosimo najlakši recept za najsočnije krmenadle. Potrebni su vam samo začini i malo aromatičnog putera i jelo će biti nikad ukusnije.
- Sastojci:
- 4 krmenadle
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica slatke paprike
- 1/4 kašičice soli
- 1/4 kašičice bibera
- 1 kašičicacrnog luka u prahu
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 1/2 kašike kreolskog začina
- 1 kašičica italijanskog začina
- 3 kašike neslanog putera
- 2 kašike seckanog peršuna
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte sve začine, pa meso prelijte uljem i lepo utrljajte. Zatim u krmenadle utrljajte i smesu začina i to sa obe strane. Ispržite na malo ulja prvo sa jede strane, pa okrenite. Kada okrenete meso, na njega stavite kašičicu aromatičnog putera. On se pravi tako što se pomeša puter sobne temeprature sa seckanim peršunom i mlevenim belim lukom.
BONUS VIDEO:
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus