Svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu

Svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu se brzo pripremaju i vrlo su pikantne.

Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kg svinjskih šnicli
  • 4,5 kašika slatke pavlake
  • 3 kisela krastavca, naseckana na kockice
  • 3 kašike senfa
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • mešavina suvih začina po ukusu
  • 3 kašike ulja
  • secakni peršun po ukusu
  • 5 kašika povrtnog bujona

Recept za svinjske šnicle u slatkoj pavlaci i senfu:

Svinjske šnicle dobro izlupajte čekićem za meso i začinite solju, biberom i začinima. U tiganju zagrejte ulje pa propržite šnicle, a nakon toga ih stavite sa strane. Ostavite masnoću od prženja i sipajte u nju bujon.

Dodajte slatku pavlaku i promešajte. Umešajte i kisele krastavce i promešajte. Ubacite senf i seckani peršun, pustite da još malo krčka i ubacite šnicle. Odmah servirajte i uživajte. Možda ćete poželeti da napravite i kako da napravite pijane teleće šnicle.

Pročitajte kako se prave marinirane svinjske šnicle sa ruzmarinom, belim lukom i soja sosom

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

ŠNICLE PUNJENE KAJMAKOM ZA TILI ČAS! Domaćice, zaboravite na rernu, pomoću OVOG TRIKA meso je gotovo za tren oka! (VIDEO)  Kurir televizija

 StvarUkusa