Kada nemate puno vremena da pripremate ručak, ali želite da to bude ukusno onda isprobajte fritatu sa tikvicama i pečurkama. Potrebno je manje od pola sata, a namirnice nisu skupe. Dodatni plus je što je sve gotovo u jednom tiganju, pa nema ni puno sudova za pranje. Ovo jelo možete da služite i za doručak ili večeru. 

Sastojci:

  • 150 g pečuraka
  • 1 tikvica
  • 2 čena belog luka 
  • 3 jajeta
  • 100 g tvrdog sira 
  • 1 paradajz 

Priprema: 

Pečurke i tikvice isecite, pa propžite na ulju. Dodajte i seckani beli luk. Jaja umutite sa začinima po želji, sipajte jaja preko i poklopite. Pecite na niskoj temepraturi 7 minuta, pa pospite rendani sir, paradajz isečen na kolutove i ponovo poklopite. Pecite još 5 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa

KUVAJMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i OSVOJITE VREDNE NAGRADE